Skip to content Skip to navigation

Youth to Business Forum

Youth to Business Forum održava se drugi puta u Hrvatskoj – ove godine mjesto je radnje Varaždin, točnije Fakultet organizacije i informatike, suorganizator projekta, koji će 5. prosinca ugostiti predstavnike velikih internacionalnih tvrtki i preko 150 studenata iz cijele Hrvatske.

Croatia Youth to Business Forum

Croatia Youth to Business Forum veliki je projekt studentske organizacije AIESEC Hrvatska koji želi spojiti tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom, a sve s ciljem stvaranja novih ideja i inovativnih rješenja za budućnost u poslovnom svijetu!

Youth to Business Forum održava se drugi puta u Hrvatskoj – ove godine mjesto je radnje Varaždin, točnije Fakultet organizacije i informatike, suorganizator projekta, koji će 5. prosinca ugostiti predstavnike velikih internacionalnih tvrtki i preko 150 studenata iz cijele Hrvatske. Tvrtke koje, u želji da podijele svoje iskustvo te poslušaju inovativne ideje naših studenata, sudjeluju na ovogodišnjem Youth to Business Forumu su: T-Hrvatski telekom, DHL, PwC, Erste&Steiermärkische banka i INA.

Prvenstveni je cilj projekta omogućiti studentima da nauče nešto novo o poslovnim trendovima u idućoj godini, inovativnim rješenjima, poduzetničkom načinu razmišljanja isličnome. Cijeli se događaj odvija u sklopu nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske, no Youth to Business Forum nije namijenjen samo članovima organizacije, već i svim zainteresiranim studentima. AIESEC Hrvatska želi ovaj događaj koji spaja studente i tvrtke podići na novu razinu, uz nadu da će se prepoznati potencijal ideja koje nose mladi iz cijele Hrvatske te previđajući nadolazeće trendove stvoriti brojne nove ideje za uspješnu budućnost! Glavna tema „Budući trendovi – kako na njih reagirati?“ podijeljena je na četiri osnovne teme o kojima će se raspravljati na forumu: vodstvo, inovacije, poduzetništvo i društvena dogovornost. Događaj je zamišljen kao niz rasprava i radionica koje će organizirati spomenute tvrtke. Svaka tvrtka, sudionik Foruma, imat će jednu temu kroz koju će se predstaviti kao lider na tržištu i poželjan poslodavac koristeći ideje mladih u unapređivanju poslovanja. Sve tvrtke sudjelovat će na Youth to Business Forumu u Varaždinu, dok će INA svoju radionicu održati u Orahovici, gdje se održava ostatak nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske.

Na Croatia Youth to Business Forum dobrodošli su studenti iz cijele Hrvatske koje zanimaju poslovni trendovi, druženje s inovativnim studentima i tvrtkama koje žele ostvariti pozitivne promjene u svijetu te stvoriti nove ideje koje će zaživjeti u poslovnom svijetu budućnosti. Svi zainteresirani studenti iz svih dijelova Hrvatske mogu informacije o događaju potražiti na Facebook stranici Croatia Youth 2 Business Forum: http://www.facebook.com/CroatiaY2B, gdje mogu ispuniti prijavnicu te sudjelovati u nagradnoj igri Youth to Business Foruma i Microsoft Student Partnera, pokrovitelja projekta Sudjelovanje na događaju je besplatno, no broj mjesta je ograničen!

Kontakt osoba: Anja Gubica, voditeljica odnosa s javnošću i marketinga mob: 099/247-0323e-mail: anja.gubica@aiesec.net