Skip to content Skip to navigation

Novosti

Objava doktorskog rada Barbare Šlibar

Objavljen je doktorski rad Barbare Šlibar, studentice doktorskog studija Informacijske znanosti.

 
21.06.2024, 08:17
Svečana promocija doktora znanosti Sveučilišta u Zagrebu

U velikoj dvorani Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECEL u subotu 8. lipnja 2024. održane su dvije svečane promocije doktora znanosti i doktora umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom promocija rektor prof. dr. sc. Stjepan Lakušić promovirao je ukupno 252 nova doktora znanosti i doktora umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. S Fakulteta organizacije i informatike promoviran je dr. sc. Alen Kišić koji je 12. lipnja 2023. godine obranio doktorski rad na temu Modeli za predikciju ishoda političkih izbora korištenjem društvene mreže Facebook i algoritama strojnog učenja. Diplomu mu je, uz rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepana Lakušića, uručila i dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, a nove su doktore znanosti i doktore umjetnosti u ovoj svečanoj prigodi pljeskom pozdravili akademska zajednica te prepuno gledalište.

Kvalifikacijski doktorski ispit

Objavljen je popis prijavljenih pristupnika i raspored kvalifikacijskog doktorskog ispita koji će se odražati u petak, 24. svibnja 2024. godine, s početkom u 10:00 sati u Vijećnici Fakulteta, 3. kat, Pavlinska 2, Varaždin.

 
17.05.2024, 12:43
Javni razgovor – Ena Barčić

U utorak, 28. svibnja 2024. godine, pristupnica Ena Barčić ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

 
10.05.2024, 15:00
Asistentica dr. sc. socio. Nikolina Posarić obranila svoj doktorski rad

U četvrtak, 2. svibnja 2024. godine, asistentica dr. sc. socio. Nikolina Posarić obranila je svoj doktorski rad pod nazivom „Klima uslužnosti u funkciji povećanja organizacijskog građanskog ponašanja u malim hrvatskim poduzećima" (Stewardship climate in the function of increasing organizational citizenship behavior in small Croatian companies) na Doktorskom studij Ekonomija i poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Doktorat je obranila najvišom ocjenom summa cum laude!

Objavljen Natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti u ak. god. 2024./2025.

Objavljen je natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz znanstvenoga područja društvenih znanosti, znanstvenoga polja INFORMACIJSKE ZNANOSTI.

Produljen Natječaj za upis prve generacije studenata na združeni doktorski studij Upravljanje digitalnim inovacijama

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj za upis prve generacije studenata na združeni doktorski studij Upravljanje digitalnim inovacijama Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike i Sveučilišta u Zagrebu Ekonomskog fakulteta, u akademskoj godini 2024./2025.

Održana 32. doktorska radionica

U petak, 19. travnja 2024. održana je 32. radionica za doktorande. Na radionici su doktorandice i doktorandi prezentirali svoje istraživačke ideje. Program radionice se nalazi u nastavku.

Javni razgovor – Marko Jurišić

U ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine, pristupnik Marko Jurišić ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

 
28.03.2024, 07:47
Objava doktorskog rada Antonele Čižmešija

Objavljen je doktorski rad Antonele Čižmešija, studentice doktorskog studija Informacijske znanosti.

 
16.02.2024, 12:12

Stranice