Skip to content Skip to navigation

Upisi u ljetni semestar ak. god. 2020./21.

Objavljeni su datumi i postupak upisa u ljetni semestar za akademsku godinu 2020./2021. za preddiplomske i diplomske studije Fakulteta organizacije i informatike te stručni studij PITUP (Varaždin, redovno).

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata i sustava FOI Pay od 8. do 26. veljače 2021.

Postupak upisa
1. Studenti koji ljetni semestar upisuju bez zamolbe pristupaju Studomatu i upisuju ljetni semestar. Studenti koji ne plaćaju troškove upisa u ljetni semestar, upisom u Studomatu završili su postupak upisa u ljetni semestar.
Studenti koji plaćaju troškove upisa u ljetni semestar će, nakon upisa u Studomatu, primiti e-poštu s uputama o plaćanju kroz sustav FOI Pay. Po završetku plaćanja studenti će putem e-pošte primiti obavijest o provedenom plaćanju.

2. Studenti koji ljetni semestar upisuju uz zamolbu, obavezni su zamolbe poslati e-poštom na adresu: zamolbe@foi.unizg.hr. Studentska referada će po obradi zamolbe provesti upis u Studomatu (Studenti NE PRISTUPAJU Studomatu već će Studentska referada za njih obaviti upis u Studomatu!). Studenti koji ne plaćaju troškove upisa će putem e-pošte biti obaviješteni o rješenju zamolbe. 

Studenti koji plaćaju troškove upisa u ljetni semestar će putem e-pošte biti obaviješteni o rješenju zamolbe i primiti upute o plaćanju kroz sustav FOI Pay. Po završetku plaćanja studenti će putem e-pošte primiti obavijest o provedenom plaćanju. 

Studenti iz Sisačko-moslavačke županije koji upisuju predmete za koje je inače potrebno položiti preduvjete, a nisu ih položili, trebaju se prije pokretanja upisa putem e-pošte javiti Studentskoj referadi.

Svi koji ne obave upis u roku, a da pritom nemaju opravdani razlog, upis će moći napraviti naknadno, u prvom tjednu nastave, pri čemu će morati uz zamolbu zatražiti naknadni upis i podmiriti odgovarajuće troškove.

Troškovi
Troškovi školarine dostupni su u Troškovniku studija 2020./2021.

Zamolbe
Preuzmite zamolbe

Početak nastave u ljetnom semestru
Nastava u ljetnom semestru na svim studijima započinje 01. ožujka 2021. godine.

Kontakt
Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas porukom na upisi@foi.unizg.hr ili pozivom na broj:
  • 042 201 983 za studij Ekonomika poduzetništva i stručni studij PITUP Varaždin
  • 042 390 818 ili 042 390 810 za informatičke studije i stručni studij PITUP – centri Križevci, Sisak, Zabok.

STUDENTSKA REFERADA ĆE TIJEKOM UPISA NA TELEFONSKE UPITE ODGOVARATI OD 9:00-13:00 SATI.