Skip to content Skip to navigation

Osnovno - old

Studijski programi FOI-ja utemeljeni su na modernim svjetskim modelima, načelima Bolonjske deklaracije i ECTS bodovnom sustavu.

Studijski programi Fakulteta organizacije i informatike omogućavaju konkurentnost, mobilnost studenata i nastavnog osoblja te omogućuju brže, lakše i ravnopravnije uklapanje hrvatskih stručnjaka u zajedničko europsko tržište obrazovanja i rada.

Struktura studiranja uobličena je kao trostupanjski model:

  • 3 godine preddiplomskog studija
  • 2 godine diplomskog studija i
  • 3 godine doktorskog studija.
9
studija
2876
 
studenata
Fakultet izvodi specijalizirane programe za cjeloživotno učenje koji su kreirani sukladno potrebama na tržištu i prilagođeni zahtjevima naručitelja.

Učenje je kontinuirani proces jer ljudska želja za napretkom i poboljšanjem postojećeg rezultira otkrivanjem novih znanja i spoznaja, a koja i svi drugi koji nisu kreatori tog znanja moraju usvojiti ako žele držati korak s vremenom.

Osim što Fakultet kao uredovno organiziran sustav obrazovanja upisuje ljude razne životne dobi pa tako tu dolaze studenti koji su često prije više od nekoliko godina završili svoju prethodnu razinu obrazovanja (najčešće su to izvanredni studenti na preddiplomskim, diplomskim, stručnom, specijalističkim i doktorskom studiju koji su studij upisali prvenstveno radi potrebe radnog mjesta koji obavljaju), Fakultet izvodi specijalizirane programe za cjeloživotno učenje koji su kreirani sukladno potrebama na tržištu i prilagođeni, odnosno mogu se prilagoditi zahtjevima naručitelja.