Skip to content Skip to navigation

Najava Natječaja za Erasmus+ studijski boravak u ak. godini 2017./18.

Objavljeno: 27.02.2017

Obavještavamo studente Fakulteta organizacije i informatike kako je Sveučilište u Zagrebu objavilo najavu objave Natječaja Erasmus+ SMS KA103 za programske zemlje za 2017./18. godinu za prvi tjedan u ožujku 2017. 

Sveučilište je objavilo najavu Natječaja u svrhu ranije pripreme studenata za odabir stranih sveučilišta, stoga su preliminarno objavljene tablice sporazuma po svakoj sastavnici: popis inozemnih sveučilišta, dogovoreno područje, broj studentskih mjesta, broj mjeseci razmjene po studentu, stupanj studija.

Pozivamo sve studente FOI-ja zainteresirane za razmjenu da prouče tablice i mogućnosti koje postoje za FOI te da se za više informacija jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (osobno na FOI1, 1. kat, soba 56, mailom na international@foi.hr, telefonski na broj 042 390826), a za usporedbu studijskih programa i predmeta ECTS koordinatoru na FOI-ju doc. dr. sc. Igoru Balabanu (osobno na FOI1, 3. kat, soba 107, mailom na igor.balaban@foi.hr, telefonski na broj 042 390832).

Student se prijavljuje isključivo za mjesta i područja koja je sklopio FOI. Napominjemo kako ćemo na FOI-ju održati Erasmus+ info tribinu čim se otvori natječaj i Sveučilište objavi službenu dokumentaciju, gdje ćemo proći kroz prijavu i svu natječajnu dokumentaciju, a pozvat ćemo i studente koji su bili na razmjeni kako bi zainteresirani studenti dobili informacije iz prve ruke.

Poveznica na najavu Natječaja

VAŽNO: Molimo studente da pripreme shvate ozbiljno. Ove akademske godine očekivano trajanje natječaja i mogućnost prijave bit će 15 dana od objave.

 

S veseljem obavještavamo studente kako smo izradili vodič kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za FOI studente pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?" Vodič sadrži korisne informacije o destinacijama na koje studenti mogu na Erasmus, praksi u inozemstvu, postupku prijave, odgovore na česta pitanja i nedoumice, te mnoštvo drugih informacija.
 
Digitalnu verziju vodiča možete pronaći na web stranicama FOI-ja, ovdje.
Tiskanu verziju Vodiča možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, soba 56 - pokraj dv. 4).